Riebus katinas
  • Pradžia
  • Apžvalgos
  • Receptai
    • Visi receptai
    • Užkandžiai
    • Salotos
    • Sriubos
    • Karšti
    • Desertai
    • Pica
    • Vaistažolės
  • Įdomybės
    • Verta žinoti
    • Rašo skaitytojai
    • Maitinimas Lietuvos ligoninėse, mokyklose, darželiuose
    • Ką slepia produkto pakuotė
    • Kam mest, o gal nepastebės ir išpirks
  • Prasčiausias LT patiekalas
    • 2023
    • 2022
    • 2021
    • 2018
    • 2017
  • Pavaišink senjorus cepelinais
No Result
View All Result
  • Pradžia
  • Apžvalgos
  • Receptai
    • Visi receptai
    • Užkandžiai
    • Salotos
    • Sriubos
    • Karšti
    • Desertai
    • Pica
    • Vaistažolės
  • Įdomybės
    • Verta žinoti
    • Rašo skaitytojai
    • Maitinimas Lietuvos ligoninėse, mokyklose, darželiuose
    • Ką slepia produkto pakuotė
    • Kam mest, o gal nepastebės ir išpirks
  • Prasčiausias LT patiekalas
    • 2023
    • 2022
    • 2021
    • 2018
    • 2017
  • Pavaišink senjorus cepelinais
Riebus katinas
No Result
View All Result
Riebus katinas
No Result
View All Result
Pradžia Receptai

Silkutė kitokiuose pataluose arba burokėlių putėsiai su silke

2023-04-03
6 0
0
Silkutė kitokiuose pataluose arba burokėlių putėsiai su silke
3
Dalintasi
23
Žiūrėta
Dalinkis FacebookDalinkis TelegramDalinkis Whatsapp

Reikės:

150g majonezo

150g virtų burokėlių (4 maži burokėliai)

100g mėgiamos silkės file

2-3 a.š birios želatinos

Svogūnų laiškų arba krapų pagal skonį

Druskos, pipirų

Gaminame:

  1. Burokėlius ir majonezą sudėti į blenderį. Sublenderiuoti iki vientisos masės. Želatiną išbrinkinti ir garų vonelėje ištirpinti, kol neliks jokių gumuliukų. Supilti i burokėlių masę, gardinti druska, pipirais. Dar kartą išplakti.
  2. Silkę susipjaustome labai mažais kubeliais arba galima dėti i blenderį ir pulsuojant susmultinti iki norimo dydžio gabalėlių , sumaišyti su žalumynais.
  3. Formeles naudokite kokias tik norite, geriausia silikonines. Sloksniuojame: pilame burokėlių masę, dedame silkutę, užpilame vėl burokėlių mase. Pripildžius fomeles, patrankome švelniai į stlalą, kad užsipildytų visi tarpeliai. Leidžiame sustingti.
  4. Labai atsargiai išimame iš formelių, dedame ant duonos.
  5. Puošiame pagal fantaziją. Gaunasi tikrai labai skanūs ir akį traukiantys silkės užkandukai. Tiek svečiai, tiek šeimos nariai bus maloniai nustebinti šiuo patiekalu.

    Skaitytojos siųstas receptas, konkursui “Šventinis patiekalas”

    Recepto autorė: Laura Grubliauskienė

Kiti straipsniai rubrikoje

Cepelinai
Karšti

Cepelinai

2023-04-14
Kepti jautienos šonkauliai
Karšti

Kepti jautienos šonkauliai

2023-04-14
Moliūgo ir mėsos troškinys
Receptai

Moliūgo ir mėsos troškinys

2023-04-14
Padažas šašlykams
Receptai

Padažas šašlykams

2023-04-03
Rauginti agurkai
Receptai

Rauginti agurkai

2023-04-03
Šaltibarščiai
Receptai

Šaltibarščiai

2023-04-14
Sekantis
Sultingi šonkauliukai

Sultingi šonkauliukai

  • Apie Riebų katiną
  • Svetainės taisyklės
  • Privatumo politika
  • Susisiekime

© 2023 Riebus katinas | Padedant Vapsva Media, MB | Visos teisės saugomos

No Result
View All Result
  • Pradžia
  • Apžvalgos
  • Receptai
    • Visi receptai
    • Užkandžiai
    • Salotos
    • Sriubos
    • Karšti
    • Desertai
    • Pica
    • Vaistažolės
  • Įdomybės
    • Verta žinoti
    • Rašo skaitytojai
    • Maitinimas Lietuvos ligoninėse, mokyklose, darželiuose
    • Ką slepia produkto pakuotė
    • Kam mest, o gal nepastebės ir išpirks
  • Prasčiausias LT patiekalas
    • 2023
    • 2022
    • 2021
    • 2018
    • 2017
  • Pavaišink senjorus cepelinais

© 2023 Riebus katinas | Padedant Vapsva Media, MB | Visos teisės saugomos

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In

Add New Playlist

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Paspaudę mygtuką „Sutinku” patvirtinsite savo sutikimą. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.