Riebus katinas
  • Pradžia
  • Apžvalgos
  • Receptai
    • Visi receptai
    • Užkandžiai
    • Salotos
    • Sriubos
    • Karšti
    • Desertai
    • Pica
    • Vaistažolės
  • Įdomybės
    • Verta žinoti
    • Rašo skaitytojai
    • Maitinimas Lietuvos ligoninėse, mokyklose, darželiuose
    • Ką slepia produkto pakuotė
    • Kam mest, o gal nepastebės ir išpirks
  • Prasčiausias LT patiekalas
    • 2023
    • 2022
    • 2021
    • 2018
    • 2017
  • Pavaišink senjorus cepelinais
No Result
View All Result
  • Pradžia
  • Apžvalgos
  • Receptai
    • Visi receptai
    • Užkandžiai
    • Salotos
    • Sriubos
    • Karšti
    • Desertai
    • Pica
    • Vaistažolės
  • Įdomybės
    • Verta žinoti
    • Rašo skaitytojai
    • Maitinimas Lietuvos ligoninėse, mokyklose, darželiuose
    • Ką slepia produkto pakuotė
    • Kam mest, o gal nepastebės ir išpirks
  • Prasčiausias LT patiekalas
    • 2023
    • 2022
    • 2021
    • 2018
    • 2017
  • Pavaišink senjorus cepelinais
Riebus katinas
No Result
View All Result
Riebus katinas
No Result
View All Result
Pradžia Receptai

Rūkytos šoninės pynutė įdaryta malta kiauliena

2023-04-03
6 0
0
Rūkytos šoninės pynutė įdaryta malta kiauliena
3
Dalintasi
24
Žiūrėta
Dalinkis FacebookDalinkis TelegramDalinkis Whatsapp

Patiekalui reikės ketverto valandų kantrybės, gero puskilogramio šoninės, tiek pat kiaulienos faršo, keleto saujų džiugo sūrio, cukinijos, pievagrybių, svogūno laiškų šaknelių, paprikos, rūkolos, špinatų.

Faršą įdėję į maišelį, paskirstome tolygiai. Nupjovę maišelio viršutinę dalį, ant jo dedame sviestinį popierių. Viską apverčiame. Nuėmę antrąją maišelio dalį, pabarstome prieskoniais. Sudedame juostelėmis pjaustytas daržoves, kiekvieną sluoksnį gausiai padengdami sūriu. Sviestinio popieriaus pagalba, suvyniojame viską į ritinį. Dedame į šaldytuvą. Toliau – linksmiausia dalis – darbščiųjų rankų būrelis. Ant sviestinio popieriaus, šoninės gabaliukus, perdengiant vieną su kitu, dėliojame taip, kad gautųsi „pynutės raštas”. Vėliau, jau padarytą ritinį, įvyniojame į šoninę.

Grilius su deflektoriumi, 180C. Kepame ant antro aukšto, po apačia folijinis indelis – bėgs nemažai nuodėmingai skanaus „turinio”. Keletas ąžuolo bačkų gabaliukų – dūmo poskoniui. Kepame apie 1.5 val. Patepę BBQ padažu, papildomai dar pusvalandis griliuje.

Kepant orkaitėje, kepame temperatūra apie 200C, kepimo laikas panašus 1,5val.

P.s. Išėmus patiekalą, stebėkite, kad vėjo kryptis nesutaptų su kaimynų namo kryptimi. Jei taip atsitiks, turėsite neplanuotų svečių.



Kiti straipsniai rubrikoje

Cepelinai
Karšti

Cepelinai

2023-04-14
Kepti jautienos šonkauliai
Karšti

Kepti jautienos šonkauliai

2023-04-14
Moliūgo ir mėsos troškinys
Receptai

Moliūgo ir mėsos troškinys

2023-04-14
Padažas šašlykams
Receptai

Padažas šašlykams

2023-04-03
Rauginti agurkai
Receptai

Rauginti agurkai

2023-04-03
Šaltibarščiai
Receptai

Šaltibarščiai

2023-04-14
Sekantis
Tartar

Tartar

  • Apie Riebų katiną
  • Svetainės taisyklės
  • Privatumo politika
  • Susisiekime

© 2023 Riebus katinas | Padedant Vapsva Media, MB | Visos teisės saugomos

No Result
View All Result
  • Pradžia
  • Apžvalgos
  • Receptai
    • Visi receptai
    • Užkandžiai
    • Salotos
    • Sriubos
    • Karšti
    • Desertai
    • Pica
    • Vaistažolės
  • Įdomybės
    • Verta žinoti
    • Rašo skaitytojai
    • Maitinimas Lietuvos ligoninėse, mokyklose, darželiuose
    • Ką slepia produkto pakuotė
    • Kam mest, o gal nepastebės ir išpirks
  • Prasčiausias LT patiekalas
    • 2023
    • 2022
    • 2021
    • 2018
    • 2017
  • Pavaišink senjorus cepelinais

© 2023 Riebus katinas | Padedant Vapsva Media, MB | Visos teisės saugomos

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In

Add New Playlist

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Paspaudę mygtuką „Sutinku” patvirtinsite savo sutikimą. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.