Riebus katinas
  • Pradžia
  • Apžvalgos
  • Receptai
    • Visi receptai
    • Užkandžiai
    • Salotos
    • Sriubos
    • Karšti
    • Desertai
    • Pica
    • Vaistažolės
  • Įdomybės
    • Verta žinoti
    • Rašo skaitytojai
    • Maitinimas Lietuvos ligoninėse, mokyklose, darželiuose
    • Ką slepia produkto pakuotė
    • Kam mest, o gal nepastebės ir išpirks
  • Prasčiausias LT patiekalas
    • 2023
    • 2022
    • 2021
    • 2018
    • 2017
  • Pavaišink senjorus cepelinais
No Result
View All Result
  • Pradžia
  • Apžvalgos
  • Receptai
    • Visi receptai
    • Užkandžiai
    • Salotos
    • Sriubos
    • Karšti
    • Desertai
    • Pica
    • Vaistažolės
  • Įdomybės
    • Verta žinoti
    • Rašo skaitytojai
    • Maitinimas Lietuvos ligoninėse, mokyklose, darželiuose
    • Ką slepia produkto pakuotė
    • Kam mest, o gal nepastebės ir išpirks
  • Prasčiausias LT patiekalas
    • 2023
    • 2022
    • 2021
    • 2018
    • 2017
  • Pavaišink senjorus cepelinais
Riebus katinas
No Result
View All Result
Riebus katinas
No Result
View All Result
Home Apžvalgos

Tikrai ne to tikėjausi

2022-03-14
6 0
0
Tikrai ne to tikėjausi
3
SHARES
23
VIEWS
Dalinkis FacebookDalinkis TelegramDalinkis Whatsapp

Adana kebabinė

Ką pamiršau paminėti filmuodamas apžvalgą: – tiems kas kabinėjasi prie video kokybės, ar garso, galiu patarti, geriau prisidėkite paremdami mano veiklą Patreon platformoje (nuorodą rasite žemiau), nes ko trūksta aš ir pats žinau. Prisidėsit – įsigysiu profesionalios technikos; – kebabas lavaše buvo aštrus, nes jį sutepti naudojo aštrų padažą, kurį aš jam pasirinkau iš galimų kelių variantų. Tik dėliodamas video medžiagą prisiminiau šią detalę. Ir šio pasirinkimo nesigailiu. Šis padažas puikiai būtų tikęs ir jautienos šašlykui; – džiugina tai, kad padažai patiekiami atskirai, o neužpilami ant bulvių, šašlykų ar sparnelių; – padažai tiršti, ir nors to filmuodamas video nepaminėjau tai matosi ir filmuotoje medžiagoje. Abu padažai gardinti šviežiomis prieskoninėmis žolelėmis, o ne džiovintomis; – salotos irgi patiektos atskirai, o ne kartu su karštu patiekalu viename inde, ko pasekoje jos po transportavimo gaunasi lyg pašildytos; – kurdamas video ir žiūrėdamas į kasos čekį jame neradau įskaičiuotos baklavos, tai čia dar viena mįslė, po tos su 12 sparnelių, vietoje gautų 6; Gero video žiūrėjimo. Ir laukiu jūsų pasiūlymų naujoms apžvalgoms, eksperimentams, ar receptams.

Kiti straipsniai rubrikoje

Po kritikos restorane sekė fizinės bausmės
Apžvalgos

Po kritikos restorane sekė fizinės bausmės

2023-06-06
Būtų mano valia – aš juos uždaryčiau
Apžvalgos

Būtų mano valia – aš juos uždaryčiau

2023-03-30
Blogai kai padavėjos tokį faktą nutyli
Apžvalgos

Blogai kai padavėjos tokį faktą nutyli

2023-03-24
Kaip parduotuvėse žioplinėjančius skriaudžia
Apžvalgos

Kaip parduotuvėse žioplinėjančius skriaudžia

2023-03-25
Ar galima vaikams „Hesburger” maisto?
Apžvalgos

Ar galima vaikams „Hesburger” maisto?

2023-03-23
Kiek kainuoja sąžinė?
Apžvalgos

Kiek kainuoja sąžinė?

2023-03-20
Next Post
Bulvių – parmezano pyragas su varške ir grietinės-sviesto padažu

Bulvių - parmezano pyragas su varške ir grietinės-sviesto padažu

  • Apie Riebų katiną
  • Svetainės taisyklės
  • Privatumo politika
  • Susisiekime

© 2023 Riebus katinas | Padedant Vapsva Media, MB | Visos teisės saugomos

No Result
View All Result
  • Pradžia
  • Apžvalgos
  • Receptai
    • Visi receptai
    • Užkandžiai
    • Salotos
    • Sriubos
    • Karšti
    • Desertai
    • Pica
    • Vaistažolės
  • Įdomybės
    • Verta žinoti
    • Rašo skaitytojai
    • Maitinimas Lietuvos ligoninėse, mokyklose, darželiuose
    • Ką slepia produkto pakuotė
    • Kam mest, o gal nepastebės ir išpirks
  • Prasčiausias LT patiekalas
    • 2023
    • 2022
    • 2021
    • 2018
    • 2017
  • Pavaišink senjorus cepelinais

© 2023 Riebus katinas | Padedant Vapsva Media, MB | Visos teisės saugomos

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In

Add New Playlist

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Paspaudę mygtuką „Sutinku” patvirtinsite savo sutikimą. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Go to mobile version