Riebus katinas
  • Pradžia
  • Apžvalgos
  • Receptai
    • Visi receptai
    • Užkandžiai
    • Salotos
    • Sriubos
    • Karšti
    • Desertai
    • Pica
    • Vaistažolės
  • Įdomybės
    • Verta žinoti
    • Rašo skaitytojai
    • Maitinimas Lietuvos ligoninėse, mokyklose, darželiuose
    • Ką slepia produkto pakuotė
    • Kam mest, o gal nepastebės ir išpirks
  • Prasčiausias LT patiekalas
    • 2023
    • 2022
    • 2021
    • 2018
    • 2017
  • Pavaišink senjorus cepelinais
No Result
View All Result
  • Pradžia
  • Apžvalgos
  • Receptai
    • Visi receptai
    • Užkandžiai
    • Salotos
    • Sriubos
    • Karšti
    • Desertai
    • Pica
    • Vaistažolės
  • Įdomybės
    • Verta žinoti
    • Rašo skaitytojai
    • Maitinimas Lietuvos ligoninėse, mokyklose, darželiuose
    • Ką slepia produkto pakuotė
    • Kam mest, o gal nepastebės ir išpirks
  • Prasčiausias LT patiekalas
    • 2023
    • 2022
    • 2021
    • 2018
    • 2017
  • Pavaišink senjorus cepelinais
Riebus katinas
No Result
View All Result
Riebus katinas
No Result
View All Result
Pradžia Receptai

Moliūgo ir mėsos troškinys

2023-04-14
7 0
0
Moliūgo ir mėsos troškinys
3
Dalintasi
27
Žiūrėta
Dalinkis FacebookDalinkis TelegramDalinkis Whatsapp

Ruduo toks metas kai galime pasilepinti troškiniais gaminamais iš Lietuvoje užaugintų daržovių. Tad šį kartą siūlau pasigaminti troškinį, kurio pagrindinis akcentas bus sviestinis moliūgas. Šis reikaliukas pareikalavo nei daug, nei mažai o visas 2 val. Bet gautas rezultatas to buvo vertas.

Pradžiai apie skonį:
Saldžiosios paprikos, sviestinis moliūgas, obuolys. Visa tai suteikia šiek tiek salstelėjusį skonį. Kas mėgsta aštresnius, obuolį keiskite aitriosiomis paprikomis.

Mums reikės:
– Sviestinio moliūgo,
– morkų,
– svogūnų,
– česnako,
– saldžiūjų paprikų,
– saldaus obuolio, gal net kelių,
– kialienos (tiks mentė, sprandinė),
– lauro lapų, pipirų, druskos.

Viską pjaustome, bet nesmulkiname, ne paukščius lesinti ruošiatės. Jei supjaustysite smulkiai, valgysite ne troškinį o košę. Tad pjaustom panašaus dydžio kaip aš. Tada į įkaitintą puodą, keptuvę pilame šlakelį aliejaus. Sudedame svogūnus, česnakus ir apkepiname. Kai česnakai ir svogūnai apkeps, sudedame mėsą. Ir pamaišydami apkepiname kartu ir mėsą. Kai mėsa apkepė sudedame darčoves, užpilame verdančiu vandeniu. Vandens pildami nepersistenkite, daržovės išskirs sulčių, tad pilkite tiek, kad neapsemptos liktų daržovės maždaug per du pirštus. Uždengiame dangčiu ir troškiname. Troškiname apie 1,5-2 val. ir temperatūrą laikome apie 180C

Besitroškinant sultinys žinoma nugaruos.

Ir tada belieka skanaut.
SKANAUS


Kiti straipsniai rubrikoje

Cepelinai
Karšti

Cepelinai

2023-04-14
Kepti jautienos šonkauliai
Karšti

Kepti jautienos šonkauliai

2023-04-14
Padažas šašlykams
Receptai

Padažas šašlykams

2023-04-03
Rauginti agurkai
Receptai

Rauginti agurkai

2023-04-03
Šaltibarščiai
Receptai

Šaltibarščiai

2023-04-14
Avižiniai sausainukai
Desertai

Avižiniai sausainukai

2023-04-14
  • Apie Riebų katiną
  • Svetainės taisyklės
  • Privatumo politika
  • Susisiekime

© 2023 Riebus katinas | Padedant Vapsva Media, MB | Visos teisės saugomos

No Result
View All Result
  • Pradžia
  • Apžvalgos
  • Receptai
    • Visi receptai
    • Užkandžiai
    • Salotos
    • Sriubos
    • Karšti
    • Desertai
    • Pica
    • Vaistažolės
  • Įdomybės
    • Verta žinoti
    • Rašo skaitytojai
    • Maitinimas Lietuvos ligoninėse, mokyklose, darželiuose
    • Ką slepia produkto pakuotė
    • Kam mest, o gal nepastebės ir išpirks
  • Prasčiausias LT patiekalas
    • 2023
    • 2022
    • 2021
    • 2018
    • 2017
  • Pavaišink senjorus cepelinais

© 2023 Riebus katinas | Padedant Vapsva Media, MB | Visos teisės saugomos

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In

Add New Playlist

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Paspaudę mygtuką „Sutinku” patvirtinsite savo sutikimą. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.