Riebus katinas
  • Pradžia
  • Apžvalgos
  • Receptai
    • Visi receptai
    • Užkandžiai
    • Salotos
    • Sriubos
    • Karšti
    • Desertai
    • Pica
    • Vaistažolės
  • Įdomybės
    • Verta žinoti
    • Rašo skaitytojai
    • Maitinimas Lietuvos ligoninėse, mokyklose, darželiuose
    • Ką slepia produkto pakuotė
    • Kam mest, o gal nepastebės ir išpirks
  • Prasčiausias LT patiekalas
    • 2023
    • 2022
    • 2021
    • 2018
    • 2017
  • Pavaišink senjorus cepelinais
No Result
View All Result
  • Pradžia
  • Apžvalgos
  • Receptai
    • Visi receptai
    • Užkandžiai
    • Salotos
    • Sriubos
    • Karšti
    • Desertai
    • Pica
    • Vaistažolės
  • Įdomybės
    • Verta žinoti
    • Rašo skaitytojai
    • Maitinimas Lietuvos ligoninėse, mokyklose, darželiuose
    • Ką slepia produkto pakuotė
    • Kam mest, o gal nepastebės ir išpirks
  • Prasčiausias LT patiekalas
    • 2023
    • 2022
    • 2021
    • 2018
    • 2017
  • Pavaišink senjorus cepelinais
Riebus katinas
No Result
View All Result
Riebus katinas
No Result
View All Result
Pradžia Receptai

 Karšto rūkymo kalakutienos filė

2023-04-03
6 0
0
 Karšto rūkymo kalakutienos filė
3
Dalintasi
23
Žiūrėta
Dalinkis FacebookDalinkis TelegramDalinkis Whatsapp

Pradėkime nuo atsakymo į klausimą: kodėl aš turiu suprieskoniuoti mėsą, dvi paras laukti, o į trečią parą kepti virš 3 val.?
O dėl to, kad namie karšto rūkymo kalakutiena sulyginti su parduotuvėje pirkta neįmanoma. Tai tas pats kas lyginti seksą su moterim ir su gumine lėle (ta turėtų būti nepripūsta, kad jaustųsi labiau apie ką aš rašau). Arba tas pats kas lyginti mersedesą su žiguliu, kuriam užkalęs matoras. Nesulyginami dalykai. Jei įtikinau, tada skaitykite receptą.
Reikės:
2,8kg kalakuto filė,
2-3 a.š. druskos,
česnakų gera galvutė,
j. pipirai pagal skonį ir kvapniųjų šiek tiek įmalkite,
pasmulkinkit lauro lapo, vėl gi skonio reikalas, aš naudojau kokius 3-4 didesnius lapelius.
Prieskonius pasiruošiame, gerai ištriname supjaustytus kalakutienos gabalus ir sudėję į indą laikome šaldytuve pora parų.
Trečią dieną kuriame stebuklingąją kepsninę. Dedame deflektorių, ant jo molinį indą su vandeniu ir groteles. Sudedame kalakutieną. Pašauname per rūkinimo angą šlapias vyšnios drožles ir stebime kaip pradeda veržtis pasakiško kvapo dūmų kamuoliai. Tiesa temperatūra apie 50-55C. Laikiau apie 3 val, ne trumpiau.
Gavosi taip skaniai, kad nupasakoti tas sultis besiskiriančias iš valgomos mėsos, ar tvyrančius rūkytos mėsos kvapus virtuvėje yra labai sunku. Gal tai kiek perteiks nuotraukos.
Man skanaus, o jums smagaus žiūrinėjimo 


Kiti straipsniai rubrikoje

Cepelinai
Karšti

Cepelinai

2023-04-14
Kepti jautienos šonkauliai
Karšti

Kepti jautienos šonkauliai

2023-04-14
Moliūgo ir mėsos troškinys
Receptai

Moliūgo ir mėsos troškinys

2023-04-14
Padažas šašlykams
Receptai

Padažas šašlykams

2023-04-03
Rauginti agurkai
Receptai

Rauginti agurkai

2023-04-03
Šaltibarščiai
Receptai

Šaltibarščiai

2023-04-14
Sekantis
Iberico secreto

Iberico secreto

  • Apie Riebų katiną
  • Svetainės taisyklės
  • Privatumo politika
  • Susisiekime

© 2023 Riebus katinas | Padedant Vapsva Media, MB | Visos teisės saugomos

No Result
View All Result
  • Pradžia
  • Apžvalgos
  • Receptai
    • Visi receptai
    • Užkandžiai
    • Salotos
    • Sriubos
    • Karšti
    • Desertai
    • Pica
    • Vaistažolės
  • Įdomybės
    • Verta žinoti
    • Rašo skaitytojai
    • Maitinimas Lietuvos ligoninėse, mokyklose, darželiuose
    • Ką slepia produkto pakuotė
    • Kam mest, o gal nepastebės ir išpirks
  • Prasčiausias LT patiekalas
    • 2023
    • 2022
    • 2021
    • 2018
    • 2017
  • Pavaišink senjorus cepelinais

© 2023 Riebus katinas | Padedant Vapsva Media, MB | Visos teisės saugomos

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In

Add New Playlist

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Paspaudę mygtuką „Sutinku” patvirtinsite savo sutikimą. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.