Riebus katinas
  • Pradžia
  • Apžvalgos
  • Receptai
    • Visi receptai
    • Užkandžiai
    • Salotos
    • Sriubos
    • Karšti
    • Desertai
    • Pica
    • Vaistažolės
  • Įdomybės
    • Verta žinoti
    • Rašo skaitytojai
    • Maitinimas Lietuvos ligoninėse, mokyklose, darželiuose
    • Ką slepia produkto pakuotė
    • Kam mest, o gal nepastebės ir išpirks
  • Prasčiausias LT patiekalas
    • 2023
    • 2022
    • 2021
    • 2018
    • 2017
  • Pavaišink senjorus cepelinais
No Result
View All Result
  • Pradžia
  • Apžvalgos
  • Receptai
    • Visi receptai
    • Užkandžiai
    • Salotos
    • Sriubos
    • Karšti
    • Desertai
    • Pica
    • Vaistažolės
  • Įdomybės
    • Verta žinoti
    • Rašo skaitytojai
    • Maitinimas Lietuvos ligoninėse, mokyklose, darželiuose
    • Ką slepia produkto pakuotė
    • Kam mest, o gal nepastebės ir išpirks
  • Prasčiausias LT patiekalas
    • 2023
    • 2022
    • 2021
    • 2018
    • 2017
  • Pavaišink senjorus cepelinais
Riebus katinas
No Result
View All Result
Riebus katinas
No Result
View All Result
Pradžia Karšti

Kepti jautienos šonkauliai

2023-04-15
6 0
0
Kepti jautienos šonkauliai
3
Dalintasi
23
Žiūrėta
Dalinkis FacebookDalinkis TelegramDalinkis Whatsapp

Kas gali būti geriau už jautienos šonkauliukus? Manau, tik brandinti „Black gold“ trumpieji jautienos šonkauliukai. Žinoma, gamindami užtruksite apie 5 val., bet patikėkite jie to verti.

Šonkauliukus prieskoniuojame prieš patį kepimą ir tam naudojame AK Smith’s prieskonius jautienai. Mėgstate aštresnius – negailėkite prieskonių, jie puikiai atliks šį darbą.

Griliuje:  Šonkaulius į grilių dėkite žemyn kaulais. Tada kepant nuo viršutinės dalies tirpdami riebaliukai tekės per šonkaulius. Kepdami naudodami kepimo deflektorių, kepkite 120 minučių 100 laipsnių temperatūroje, kepdami galite naudoti rūkymo drožles. Jos suteiks didesnio dūmo skonio. Po 2 val. dėkite šonkauliukus į foliją nuklotą pjaustytais svogūnais, tarkuotomis morkomis, truputis krapų nepamaišys. Susukite viską ir padėkite kepti dar 180minučių temperatūra apie 110-120C.

Orkaitėje: Kepdami orkaitėje naudokite tą patį kepimo būdą, tik temperatūra aukštesnę 30C viso kepimo metu.


Kiti straipsniai rubrikoje

Šaltibarščiai
Receptai

Šaltibarščiai

2023-04-14
Avižiniai sausainukai
Desertai

Avižiniai sausainukai

2023-04-14
Visos paslaptys, kaip iškepti pačią skaniausią duoną su česnaku
Receptai

Visos paslaptys, kaip iškepti pačią skaniausią duoną su česnaku

2023-04-14
Cepelinai
Karšti

Cepelinai

2023-04-14
Moliūgo ir mėsos troškinys
Receptai

Moliūgo ir mėsos troškinys

2023-04-14
Kepti jautienos šonkauliai
Karšti

Kepti jautienos šonkauliai

2023-04-14
Sekantis
Visiška kiaulystė lėkštėje

Visiška kiaulystė lėkštėje

  • Apie Riebų katiną
  • Svetainės taisyklės
  • Privatumo politika
  • Susisiekime

© 2023 Riebus katinas | Padedant Vapsva Media, MB | Visos teisės saugomos

No Result
View All Result
  • Pradžia
  • Apžvalgos
  • Receptai
    • Visi receptai
    • Užkandžiai
    • Salotos
    • Sriubos
    • Karšti
    • Desertai
    • Pica
    • Vaistažolės
  • Įdomybės
    • Verta žinoti
    • Rašo skaitytojai
    • Maitinimas Lietuvos ligoninėse, mokyklose, darželiuose
    • Ką slepia produkto pakuotė
    • Kam mest, o gal nepastebės ir išpirks
  • Prasčiausias LT patiekalas
    • 2023
    • 2022
    • 2021
    • 2018
    • 2017
  • Pavaišink senjorus cepelinais

© 2023 Riebus katinas | Padedant Vapsva Media, MB | Visos teisės saugomos

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In

Add New Playlist

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Paspaudę mygtuką „Sutinku” patvirtinsite savo sutikimą. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.